Hirdetés

Itt egy újabb lehetőség, hogy jobb hellyé tedd a világot

|

Újabb kampány indult a jófejség.hu-n, ahol most Paplovaggal együtt segíthetsz teljesíteni beteg gyerekek álmait.

Hirdetés

Rövid időn belül immár a negyedik jótékonysági kampány indult el a jófejség.hu-n, ahol a Fun With Geeks, Videojáték Zsolti és ZsDav után Paplovag indított gyűjtést.

Hirdetés

Az adományok a Csodalámpa Alapítvány munkáját segítik majd, akik azon dolgoznak immár 15 éve, hogy súlyosan beteg gyerekek álmait válsák valóra. Volt, aki egy biciklit szeretett volna, mások Arnold Schwarzeneggerrel akartak találkozni. És találkozhattak is, hála az alapítvány áldozatos munkájának. De ahogy azt bizonyára tudjátok, a jófejség.hu több, mint egyszerű jótékonyság.

Adományaitokért cserébe különböző menő relikviákat zsákolhattok be, kampány támogatói közül pedig valakinek lehetősége nyílik majd Paplovaggal együtt megszökni egy szabadulószobából, aztán csatlakozni egy fergeteges LAN-partihoz.

Ha tetszik a kezdeményezés és ti is szívesen csatlakoznátok, akkor irány a jófejség.hu!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)