Hirdetés

Elindult Zsozéatya jótékonysági kampánya, ahol te is menő cuccokat zsákolhatsz be

|

A YouTube egyik legszókimondóbb fenegyereke most érzékenyebb oldalát mutatja, és a segítségetekkel hátrányos helyzetű gyerekeknek gyűjt.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt lezárult a GameStar kampánya a jófejség.hu-n, amit rengetegen támogattatok, amiért elképesztően hálásak is vagyunk. A jótékonyság azonban folytatódik az oldalon, a legújabb nagykövet pedig nem más, mint Zsozéatya.

Hirdetés

Zsizi kampányával a Burattino gyermekotthon és iskola hátrányos helyzetű gyermekeinek gyűjt a jófejség.hu mögött álló Szintlépés Alapítvány. A Burattinóban immár több mint 25 éve foglalkoznak gyerekekkel, akiknek rossz családi és anyagi háttere nem teszi lehetővé, hogy teljes életet éljenek. Segítség nélkül menthetetlenül lemaradnának, nem lennének könyveik, nem sportolhatnának, és idővel megszűnnének a tanulási, továbbtanulási lehetőségeik is.

Ha támogatod Zsozé kampányát, azzal nemcsak kizárólag az itt elérhető, exkluzív cuccokra csaphatsz le, hanem esélyed nyílik elvinni a főnyereményt, egy teljes délutánt Zsozéval, ahol te alakítod a programot. Részletekért irány a jófejség.hu

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)