Hirdetés

A PlayIT-en te is beszállhatsz a Kuckó Önkéntes Program gyűjtésébe

|

A jófejség.hu csapata ezúttal is ott lesz a PlayIT-en, hogy a segítségetekkel szebbé tegye a rászorulók életét.

Hirdetés

Az elmúlt egy évben már találkozhattatok a jófejség.hu gyűjtéseivel a PlayIT-en,  és az alapítvány most is készül néma aukcióval, ahol lecsaphattok menő gamer relikviákra. De nem ez lesz az egyetlen jótékonysági akció, amiben részt vehettek.

Hirdetés

A Kuckó Önkéntes Programmal karöltve mindkét nap várják az adományokat. Ti is csatlakozhattok bármilyen kreatív eszközzel: hozzatok zsírkrétát, vízfestéket, gyurmát, ollót, színes papírt, vagy bármi mást, aminek a gyerekek hasznát veszik, és kiélhetik rajta a kreatív vágyaikat. A program szervezői gyermekotthonokban élő hátrányos helyzetű gyermekekhez juttatják majd el a csomagokat még az ünnepek előtt, így a karácsonyi készülődésnél és ajándékok készítésénél már felhasználhatják ezeket a lurkók.

Keressétek ti is a jófejség.hu standját november 17-18-án a budapesti PlayIT Show-n, és legyetek jófejek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)