Hirdetés

Jótékonysági futás lesz a Call of Duty: Warzone-ban, még jutalom is jár a részvételért

|

Fel sem kell emelned magad ahhoz, hogy részt vegyél a Call of Duty: Warzone jótékonysági futásán.

Hirdetés

Nem is lehetne ennél egyszerűbb módja annak, hogy egy jó ügyet segítsünk. Az Activision a Call of Duty Endowment programján keresztül évek óta támogatja a veteránok álláskeresési törekvéseit és visszahelyezkedésüket a társadalomba, és most egy olyan aktivitást talált ki, amiben a Warzone játékosai bizonyára készséggel részt vesznek.

A The Veteruns esemény keretében (aminek nevéért külön jár a plusz pont) május 26. és június 3. között minden tíz, a Call of Duty: Warzone-ban virtuálisan lefutott kilométer után 1 dollárt, összesen személyenként maximum 10-et (tehát 100 km-t kell futni, hogy a legtöbbet segíthessük), egészében véve pedig 1 milliót adományoz a kiadó a Call of Duty Endowment alapítványnak.

Hirdetés

Az eseményhez ranglista is tartozik, és egyes mérföldkövek elérése esetén jutalom jár: 25 km után bronz, 50km-nél ezüst, 100 km-nél pedig arany calling card. Aki tudni szeretné, hol jár, Twitteren kérdezheti ezt le úgy, hogy egy posztban megjelöli a @CallofDuty profilt, beírja a #CODVeteruns100K hashtaget, valamint az Activision ID-jét.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A tavalyi évben egy játékbeli eseménnyel és DLC-vel kórházaknak gyűjtöttek. A tervek szerint a következő öt évben még 30 millióval segítik majd az alapítvány munkáját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)