Hirdetés

Serena és Venus Williams is részt vesz a Mario Tennis Aces bajnokságon

|

A Mario Tennis Aces versenyen kapott összegeket pedig jótékony célra fordítják a teniszcsillagok.

Hirdetés

A Covid-19 okozta járvány egyik legfájóbb pontja sokak számára, hogy a sport- és egyéb rendezvények túlnyomó részét lefújták. Ez persze nem jelenti azt, hogy sportolókkal közösen ne lehetne valami kompetitív versenyt népszerűsíteni, ha pedig jótékony céllal történik mindez, akkor még jobb érzése lehet mindenkinek.

Hirdetés

A "Stay at Home Slam" keretein belül rendezik meg a Mario Tennis Acces bajnokságot, amelyen Serena és Venus Williams mellett más atléták és hírességek is részt vesznek. A virtuális tenisz torna fő célja a segélyszervezetek megsegítése és a járvány elleni küzdelem. Minden résztvevő játékos 25.000 dollárt kap, amelyet az általuk kiválasztott alapítvány fog megkapni a bajnokság után, a győztes pedig ezen felül egymillió dollár sorsáról fog dönteni.

A mérkőzéseket online tekinthetitek meg a Facebook nemrégiben elindított gaming stream csatornáján vagy az IMG Tennis Facebook oldalán keresztül. A verseny vasárnap, a mi időzónánk szerint este 22:00-kor fog kezdődni és minden érintett a saját otthonából csatlakozik az online eseményhez. Páros csapatok mérkőznek meg majd egymással, amelyet a tenisz legenda John McEnroe és a YouTuber iJustine fognak élőben közvetíteni.

Ez nem az első alkalom, hogy bizonyos sportágak virtuális események révén próbálnak adományokat gyűjteni és a járvány elleni harcra fordítani. Hasonló megmozdulás már volt az NHL-től és az NBA-től is, és reméljük, hogy még több ilyen kezdeményezést láthatunk majd a közeljövőben. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)