Hirdetés

Jótékonysági virtuális focigálát szervez a MOL Fehérvár FC

|

A MOL Fehérvár FC eFoci gála keretében a csapat játékosai és a szurkolók játszanak, és minden gól jótékony célt szolgál.

Hirdetés

Mivel még mindig kétséges, mikor léphetnek újra pályára a sportolók, sokan virtuális megmérettetésekkel igyekeznek elütni az időt. A MOL Fehérvár FC sportolói a FIFA 20-at választották, hogy egy virtuális gála keretében összemérjék tudásukat, megmérkőzzenek rajongókkal, és pénzt gyűjtsenek jótékony célra.

Hirdetés

A focisták részéről Hangya Szilveszter, Tamás Olivér, Boban Nikolov és Georgi Milanov szállnak majd harcba, a többi helyre pedig sorsolással kiválasztott szurkolók kerülnek be. A meccsek fele Xbox One-on, a másik fele PlayStation 4-en zajlik. A szervezők minden egyes gól után 15000 Ft-ot ajánlanak fel a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak, de azok is jól járhatnak, akik az élő adást követik: 20000 Ft értékű MOL üzemanyagutalvány, 3 db névre szóló, hivatalos csapatmez, egy hivatalos meccslabda és egy 10000 Ft értékű VidiShop vásárlási utalvány is gazdára talál. A mérkőzéseket Nessaj csatornáján lehet majd élőben követni, az elsőre május 7-én kerül sor. Minden további infót megtalálhattok a www.efocigala.hu oldalon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)