Hirdetés

Jóténykodni Watch Dogs: Legionnel? Még Xbox Series X is járhat érte

|

A Ubisoft és az Xbox támogatásával a GameStar is beáll egy jó ügy mögé, számtalan videóssal közösen egy maratoni Watch Dogs stream keretében gyűjtünk a rászorulóknak.

Hirdetés

A Ubisoft támogatásával egy jótékonysági közvetítést hozunk el nektek. A stream célja a hátrányos helyzetű, rászoruló személyek, családok ingyenes ételosztás útján történő megsegítése országszerte. Az adománygyűjtést a Szintlépés Alapítvány végzi, és az adományokat az Ételt az Életért Alapítvány számára ajánlja fel, akik 1999 óta működnek és segítik a szegénységben élő, rászorulókat ételosztással, tartósélelmiszer csomag kiosztással.

A streamre 2020. december 16-án 16:00 és éjfél között kerül sor a GameStar Hungary YouTube-csatornáján. Ismert magyar youtuberek csatlakoztak a kezdeményezéshez, akik a közvetítés ideje alatt egy-egy órán keresztül pörgetik majd a Watch Dogs: Legiont. Az esemény házigazdája Kiss Imi lesz, és persze a videósok között mi magunk is igyekszünk helyt állni, hogy remélhetőleg minél több embert rávegyünk az adakozásra. És most legalább biztosak is vagyunk abban, hogy jó helyre megy, ráadásul az adakozók sem maradnak hála nélkül.

Hirdetés
 

A közvetítés menetrendje a következő:

  • 16.00-17.00 - Dobos Evelin
  • 17.00-18.00 - Szalay Isti
  • 18.00-19.00 - Mogács Dániel
  • 19.00-20.00 - AZA
  • 20.00-21.00 - Sirius
  • 21.00-22.00 - Videojáték Zsolti
  • 22.00-23.00 - KD Dave
  • 23.00-24.00 - EndreMan és HP

A nézők a stream alatt a következő módokon adományozhatnak:

  • PayPalen keresztül a Szintlépés Alapítványnak
  • Banki átutalással (Szintlépés Alapítvány: 11710002-24133290 (OTP bank),  IBAN: HU13117100022413329000000000, SWIFT: OTPVHUHB), a megjegyzésbe pedig ne felejtsd el beírni e-mail-címedet, hogy fel tudjuk venni veled a kapcsolatot, amennyiben neked jár az ajándékcsomagok egyike
  • A jófejség.hu-n bankkártyás fizetést választva
  • Küldj egy SMS-t, amelybe a 33-as számot írod az Étel az életért Alapítvány vonalára, a 13600 számra. Az így elküldött szöveges üzenettel 500 forintot utalsz el, amely a következő telefonszámládat terheli

A vaklicit három leggálánsabb résztvevője jutalmat is kap (tehát azok, akik a legtöbb pénzt adományozzák anélkül, hogy tudnák, mi a legmagasabb jótékonysági összeg), egy Xbox Series X konzolt is felajánlott a Microsoft annak, aki méltó módon segíti az Ételt az életért alapítványt, és természetesen a Ubisoft is dobál a csomagokba ajándékokat. Tehát ha mindössze egy-két SMS-t áldoztok a célra, akkor nincs esély rá, hogy hazavigyétek a felajánlott csomagok bármelyikét, random kiosztott lootot viszont bezsákolhattok: nincs más dolgotok, mint adakozni (amennyit jónak láttok), és írni egy levelet a nyeremenyjatek@gamestar.hu címre, ADAKOZTAM tárggyal, a szerencséseket e-mailben értesítjük majd arról, hogyan vehetik át ajándékukat. Már most adományozhattok, nem szükséges megvárnotok az esemény kezdetét, csupán az számít, hogy felajánlásotok december 17-én 12 óráig megérkezzen.

Anna Kubica, a Watch Dogs: Legion márkaigazgatója ezt üzeni az esemény kapcsán:

"Nagyon örülünk, hogy a játék promóciójával egy jó ügyet is támogathatunk. Kellemesen meglepődtem, hogy az emberek valóban összegyűlnek és bekapcsolódnak az ilyen jótékonysági eseményekbe. Ez nem egy hatalmas rendezvény, de karácsony tájékán érzékenyebbek vagyunk a körülöttünk lévő emberek helyzetére, akik nincsnek olyan szerencsés körülmények között, mint mi. Ezért nagyon értékes, ha legalább egy kicsit  teszünk egy jó ügy érdekében. Előre is köszönöm mindenkinek, aki adományával vagy támogatásával segít."

Az Ételt az életért alapítvány képviselői szerint most még nagyobb szükség van a támogatásra, mint bármikor:

"Az adományok a legjobbkor jönnek, hisz sajnos most még kiszolgáltatottabb helyzetben vannak azok, akik eddig is nehéz körülmények között éltek. Mi igyekszünk folyamatosan segíteni klienseinknek, ezért a napi ételosztások mellett most nagyon készülünk a karácsonyi programjainkra. Sajnos idén a pandémiás helyzet miatt a szokásos Blaha Lujza téri nyilvános kiemelt ünnepi ételosztást nem tudjuk megtartani, de természetesen az ünnepre tervezett összesen 6500 adag melegétel- és tartós élelmiszer csomagokat ettől függetlenül eljuttatjuk a rászorulóknak. "

Az Ételt az életért alapítvány 1999 óta működik, céljuk pedig, hogy a szegénységben élő, mindennapi étkezésükről önerőből gondoskodni nem tudó rászorulók, valamint természeti katasztrófák áldozatai számára megfelelő minőségű és mennyiségű élelmet biztosítsanak, ezzel hozzájárulva hátrányaik csökkentéséhez, illetve azok további növekedésének elkerüléséhez.

Az általuk kiosztott ételek mennyisége évről évre növekszik, a gazdasági válság lakosság életszínvonalára gyakorolt egyre mélyülő hatása miatt. Tevékenységük által sok-sok nehéz sorsú családban nevelkedő gyermek, idős, eladósodott, vagy álláskereső ember kerülheti el az alultápláltság, sok esetben az éhezés veszélyét.

Mottójuk: "Testi-lelki egészség", hisz mindennapos tevékenységük során céljuk túlmutat a gyomor megtöltésén. Azon túl, hogy a meleg étel kézzelfogható segítséget jelent egyes embereknek, társadalmunk általános életminőségén, táplálkozási szokásain is javítani kívánnak az egymás iránti tolerancia bemutatása által.

Az Európai Unió területén érvényes általános adatvédelmi rendelkezés irányelveivel összhangban az adatokat nem tároljuk, másik félnek át nem adjuk, a kiválasztottak értesítését követően töröljük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)