Hirdetés

Ma délután Beniipowát kérdezhetitek, a téma természetesen az úszás

|

A Kérdések Órája májusban sem maradhat el, ezúttal Beniipowa mesél majd nektek kedvenc sportjáról, ami nem más, mint az úszás.

Hirdetés

Tegnap már mutattunk nektek egy videót a Chio Mozdulj Gamer májusi nagykövetéről, Beniipowáról, ahol a népszerű videós megmutatta azt a sportágat, amiért gyerekkora óta rajong.

Így persze senki sem érhet meglepetésként, hogy a májusi Kérdések Óráján Beniipowa az úszással kapcsolatos kérdéseitekre válaszol. Mint mindig, most is a Chio Mozdulj Gamer Facebook oldalára kell ellátogatnotok, ha élőben szeretnétek nézi ezt a beszélgetést. 

Már javában zajlik a gyereknapi PlayKID, ahol ingyenes Chio Mozdulj Gamer sportprogramok is várják a látogatókat, sőt Beniipowával is összemérhetitek az ügyességeteket a menő Reakciófalnál. Ma 17 órakor pedig elstartol a Kérdések Órája live, egy teljes órán keresztül záporozhatnak a kérdéseitek Beniipowa felé a Mozdulj Gamer Facebook oldalán.

Ha a jövőben sem szeretnétek lemaradni egyetlen Kérdések Órája adásról sem, és kíváncsiak vagytok a Mozgalom összes rendezvényére, akkor mindenképpen kedveljétek a Chio Mozdulj Gamer Facebook oldalát.

Kérdések Órája live Beniipowával

Időpont: 2017. május 27., 17:00-18:00
Facebook oldal: A Mozdulj Gamer hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)