Hirdetés

Kérdések Órája - DoggyAndit és a Mac Budapest vezetőedzőjét kérdezhetitek a jégkorongról

|

DoggyAndi, a Chio Mozdulj Gamer augusztusi nagykövete beszélget csütörtökön Majoross Gergellyel, de természetesen most is számítanak a ti kérdéseitekre is.

Hirdetés

Vészesen közeleg a következő Kérdések Órája élő adás, így jobb, ha azonnal elkezdtek agyalni azon, hogy milyen kérdéseket tesztek majd fel a Chio Mozdulj Gamer Mozgalom aktuális nagykövetének, DoggyAndinak, valamint a Majoros Gergelynek, a Mac Budapest felnőtt jégkorongcsapat vezetőedzőjének.

Hirdetés

Bizony, már kitalálhattátok, hogy ezúttal a jégkorong lesz az a témakör, ami köré felépítik az egész beszélgetést, amit a megszokott módon, a Mozdulj Gamer Facebook oldalán nézhettek meg élőben. A livestream szeptember 7-én, vagyis most csütörtökön rajtol el 16:30-kor. A menet a szokásos, ti kérdeztek, a meghívottak pedig válaszolnak nektek. 

Addig is bemelegítésként nézzetek rá DoggyAndi jégkorongos videójára. 

Ha a jövőben sem szeretnétek lemaradni egyetlen Kérdések Órája adásról sem, és kíváncsiak vagytok a Mozgalom későbbi rendezvényeire, akkor mindenképpen kedveljétek a Chio Mozdulj Gamer Facebook oldalát, így biztosan értesültük minden fontos hírről. 

Kérdések Órája live DoggyAndival

Időpont: 2017. szeptember 7., 16:30-17:30
Facebook oldal: A Mozdulj Gamer hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)