Hirdetés

Kérdések Órája - a KD csapat és egy profi raliversenyző beszélget a következő adásban

|

A téma természetesen a versenyautók világa lesz, a rendszer pedig marad a régi, a ti kérdéseitekre is számítanak.

Hirdetés

Novemberben a KD csapat dinamikus duója kapta azt a megtisztelő feladatot, hogy nagykövetként képviseljék egy teljes hónapon át a Chio Mozdulj Gamer Mozgalmat. A népszerű Kérdések Órája sorozat következő élő adásában tőlük, és egy igazán elismert raliversenyzőtől kérdezhettek. 

Hirdetés

A KD csapat vendége ugyanis Herczig Norbert raliversenyző lesz, aki a legutóbbi szezonban az Országos Rallye Bajnokság (ORB) abszolút bajnoka lett csapattársával Bacigál Igorral. Csapatuk, a Skoda Rally Team Hungaria sorban a harmadik bajnoki trófeáját ünnepli, ugyanis 2016-ban és 2015-ben is ez a csapat végzett az első helyen. Norbert tehát egy szakavatott profi, a KD csapatos fiúk pedig csak az autósportok hobbi szintű szerelmesei, de mindhármukról egyaránt elmondható, hogy nagyon várják már a ti kérdéseiteket. 

Ezeket november 28-án kedden a Mozdulj Gamer hivatalos Facebook oldalán tehetitek fel, itt fog elstartolni az élő Facebook adás. 

Kérdések Órája live a KD csapattal

Időpont: 2017. november 28., 18:00-19:00
Facebook oldal: A Mozdulj Gamer hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)