Hirdetés

Kérdések Órája - most Istitől kérdezhettek, a téma ezúttal a tenisz lesz

|

A Chio Mozdulj Gamer júliusi nagykövete, Szalay Isti beszélget majd a legújabb Kérdések Órájában Kisgyörgy Gergely teniszezővel.

Hirdetés

Természetesen ebben a hónapban sem maradtok Kérdések Órája live nélkül, a legújabb adásra most pénteken, azaz július 28-án 16 órakor számíthattuk. Az élő videóban ezúttal a Chio Mozdulj Gamer aktuális nagykövete, vagyis Szalay Isti beszélget Kisgyörgy Gergely teniszezővel - a témát innentől kezdve persze nem túl nehéz kitalálni.

Hirdetés

Szalay Istit, a YouTube fenegyerekét valószínűleg senkinek sem kell bemutatni. Kisgyörgy Gergely korábban EB páros bajnok és kilencszeres magyar bajnok volt, 2003-ban a világranglista 121. helyén állt. Jelenleg szakkommentátorként és edzőként is dolgozik, így biztosan felelni tud majd minden tenisszel kapcsolatos kérdésetekre. Remek alkalom ez az információgyűjtésre, ha esetleg épp most kacérkodnátok ennek a sportágnak a gondolatával. 

Maga a Kérdések Órája a megszokott módon zajlik; július 28-án 16 órakor a Chio Mozdulj Gamer Facebook oldalára kell ellátogatnotok, ahol a livestream videó alatt tehetitek fel kérdéseiteket Istinek és Kisgyörgy Gergelynek.

Amennyiben a jövőben sem szeretnétek lemaradni egyetlen Kérdések Órája adásról sem, és kíváncsiak vagytok a Mozgalom későbbi rendezvényeire, akkor mindenképpen kedveljétek a Chio Mozdulj Gamer Facebook oldalát, így biztosan értesültük minden fontos hírről. 

Kérdések Órája live Szalay Istivel

Időpont: 2017. július 28., 16:00-17:00
Facebook oldal: A Mozdulj Gamer hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)