Hirdetés

Két jótékonysági livestreamben is vár ma a GameStar csapata

|

Felszaggatjuk az aszfaltot és egy érdekes beszélgetésben is elmerülünk élő közvetítéseinkben, amikkel ukrán fiatalokat támogatunk.

Hirdetés

Jó érzés azt látni, milyen széles körű és aktív összefogás épült ki az Ukrajnából, a konfliktus elől menekülők megsegítésére, az pedig külön lélekemelő, hogy egy kisebb, egy ifjúsági jégkorongcsapat elszállásolásából induló kezdeményezés idővel jóval nagyobb léptékű akcióvá fejlődött, minek keretében számos ukrán gyermeknek nyújtottak menedéket.

A PlayIT szervezői, akik a karitatív akció kezdeményezői között voltak, most egy egész napos livestream-maratont indítottak, amivel elektronikai eszközök vásárlására gyűjtenek. Ezzel az alapvető szükségletekben pillanatnyilag szerencsére hiányt nem szenvedő fiataloknak online kommunikációs lehetőséget is tudnának biztosítani.

Hirdetés

A hazai Twitch-közösség ismert alakjaihoz mi is csatlakozunk, a reggeltől estig tartó műsorfolyamból két blokkot találtok meg a GameStar YouTube-csatornáján.

Első streamünkben 13 órától Kiss Imi csatlakozik EndreManhoz, akik a Gran Turismo 7-ben gyűjtik majd a leggyorsabb köröket egészen 17 óráig.

Majd 19 órától kezdjük a második livestreamünket, amiben HP-hoz és mazurhoz szintén Imi és rendszeres podcast-partnerük, Grath csatlakozik, hogy a háborút nem a megszokott szemszögből bemutató játékokról beszélgessenek.

Csatlakozzatok hozzánk a két streamben, nézzetek bele a többi közvetítésbe, amiknek a menetrendjét feljebb láthatjátok, és segítsünk együtt a háború elől menekülő fiataloknak!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)