Hirdetés

Konzol karácsony 2017 - segíts te is a jótékonysági gyűjtésben!

|

A Konnektor szervezésében gyűjtés indul, melynek támogatásával az SZTE Gyermekgyógyászati Klinikán fekvő gyermekek karácsonyát tehetitek szebbé.

Hirdetés

Kicsit több mint egy hónap van hátra karácsonyig, valószínűleg mindenki tudja már, mit kér, sőt, néhányan el is kezdték a bevásárlást. Érdemes viszont ilyenkor azokra is gondolni, akik betegen, otthonuktól távol töltik az ünnepeket.

Hirdetés

A Konnektor podcast készítői gyűjtést szerveznek, a befolyt összegből pedig a tervek szerint játékkonzolokat, játékokat, kiegészítőket, és ha elég sikeres lesz, tévéket vásárolnak az SZTE Gyermekgyógyászati klinika körülbelül tíz osztályán fekvő gyermekeknek. Bármennyivel lehet támogatni PayPal-en keresztül, már a legkisebb összeg is nagy segítséget jelent.

A kezdeményezés mögé beállt a Checkpoint podcast, a New Zound Studio, a Szertár, Coveryék, és a Rossz PC Játékok sorozatról ismert freddyD is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)