Hirdetés

Az idei Konzol Karácsonyon nem csak adományozhattok, ajándékok is várnak

|

A Konnektor podcast csapata idén karácsonykor is adományokat gyűjt egy nemes cél érdekében

Hirdetés

Idén másodszorra rendezi meg a Konnektor podcast csapata a Konzol Karácsonyonyt, ami tulajdonképp egy adománygyűjtés. Tavaly a Szegedi SZTE Gyermekklinika számára szedtek össze nagyjából 900 ezer forintot, idén pedig ismét egy nemes célt tűztek ki maguk elé. 

Hirdetés

Most karácsonykor ugyanis a Bátor Tábornak szeretnének segíteni, szóval az adományozók által átutalt összeg a tábor szervezőihez fog kerülni. A Cenega Hungary, a SAD Games, a Zoink és Image & Form Games felajánlásainak hála azonban nem csak az adományozás örömére számíthatnak azok, akik részt vesznek ebben a gyűjtésben. A Konnektor podcast partnerei ugyanis felajánlottak egy csomó videojátékot, illetve videojátékos relikviát, ezeket pedig az adományozók között fogják szétszórni. 500 forintonként jár egy virtuális tombola, egy adományozó pedig maximum 25 ilyen tombolát tehet zsebre. 

Minden további részletet megtaláltok ide kattintva erről a remek kezdeményezésről. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)