Hirdetés

Koronavírussal fertőzötteket gyógyít az egyik híres kínai cosplayer

|

Orvosi munkája mellett lett testépítő, később pedig cosplayer Yuan Herong, aki most a járvány kiindulási pontján küzd a koronavírussal.

Hirdetés

Yuan Herong az elképesztően élethű Street Fighter cosplayével vált híressé, hiszen testépítőként megfelelő izomzatot is magára szedett ahhoz, hogy hitelesen hozhassa a kemény harcost. Ezen két hobbijára most valószínűleg a háttérbe szorul, hiszen orvosi munkájából fakadóan, a jelenleg az egész világot nyugtalanságban tartó koronavírus elleni küzdelemnek szenteli az idejét.

Hirdetés

A kigyúrt doktornő Instagramon tette közzé, hogy a többi orvossal együtt a frontvonalban küzdve próbál gátat vetni az új típusú tüdőgyulladás továbbterjedésének. Azt is közölte, hogy 171 személy már kigyógyult a vírusfertőzésből, de további 15238 gyanús esetet vizsgálnak még, így dolgos időszak elé néznek az ottani egészségügyi szakemberek. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I'm a doctor. must on the front line. Do my best to help the epidemic

袁合荣 (@yuanherong1229) által megosztott bejegyzés,

Mikor éppen nem dolgozik, folytatja az edzést, hogy formában maradjon, amiről képek és rövid videós összeállítások formájában rendszeresen be is számol az oldalán. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)