Hirdetés

Közel 10 millió forintot gyűjtött már Ukrajnának az új Doom II-es pálya

|

John Romero, a játék egyik eredeti tervezője számolt be a jó hírről.

Hirdetés

Oroszország Ukrajna elleni invázióját követően széles körű összefogás alakult ki a szomszédunkban lévő ország megsegítéséért, és a jótékonykodásból természetesen a játékipar sem maradt ki. Az adományok mellett a világ nagyhatalmaihoz csatlakozva különböző szankciókat is meghoztak a kiadók, így például sem a CD Projekt, sem az Electronic Arts, sem pedig a Bloober Team nem hajlandó tovább árulni termékeit az oroszok számára. A Doom és számos más klasszikus FPS megalkotója, John Romero pedig speciális pályát készített jótékony céllal, és bizony milyen jól tette.

Egyszerű, de nagyszerű tervvel állt elő Romero: Ukrajna megsegítése érdekében elkészítette a Doom II-höz a One Humanity pályát, amit az oldalán továbbra is meg lehet vásárolni 5 euróért, a befolyt összeg pedig a Vöröskereszthez és az ENSZ egyik szervezetéhez kerül.

Hirdetés

Időközben a játéktervező friss helyzetjelentést hozott, és elárulta, hogy a pályának köszönhetően már több mint 25 ezer eurót, vagyis közel 10 millió forintot sikerült összegyűjteniük, amelynek ráadásul a 100%-a az előbb említett két szervezetnél fog landolni.

Ha ti is jótékonykodnátok egy kicsit Romeróval, vagy csak megnéznétek az új Doom II-es pályát, akkor ezen az oldalon megvásárolhatjátok azt. Sőt még számos módja van annak, hogy segítsetek az orosz-ukrán háború miatt bajba jutottaknak. Az alábbi videó végén több segélyszervezet neve is elhangzik, amelyek a felajánlásokat várják.

Ráadásul akár a GameStaron keresztül is támogathatod az orosz-ukrán háború rászorulóit, ugyanis március 9-én, szerdán 17 óráig várjuk a felajánlásokat szerkesztőségünk címén (1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59. II. emelet 9.), amelyeket aztán a Magyar Máltai Szeretetszoglálat beregsurányi gyűjtőpontjára juttatunk el. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)