Hirdetés

A League of Legends új skinjéből származó teljes bevétel jótékony célokra megy

|

A skint eredetileg egy rákbeteg rajongó készítette a Riot Games kollégáival karöltve, az eredmény pedig most egy jó célt szolgál.

Hirdetés

Bryan csontrákban szenvedett, amikor megkérte a Make-A-Wish alapítvány angyalait, hogy hozzák őt össze a Riot Games kollégáival. A találka során a csapattal összeraktak egy skint, ami eredetileg Bryan saját, egyedi League of Legends kinézete lett volna, de végül úgy döntöttek, hogy ez a bestia egy jó ügyet is szolgálhatna.

Hirdetés

Ezzel a gondolttal a Riot Games kiadta a Dark Star Cho'Gath skint hozzákapcsolódó ikonokkal és emote-okkal. Még egy zenei téma is készült hozzá, amiben Bryan szolgáltatja a klarinét részeket.

A skin, és minden ahhoz kapcsolódó tartalom valódi pénzbe kerül, de az azokért fizetett minden cent egy alapítványnak, a GlobalGivingnek megy majd. A GlobalGiving több mint 20 non-profit szervezet között fogja szétosztani a bevételt, minimum 10 000 dollárt kap majd mindegyik.

A skin és az összes hozzátartozó kozmetikai cucc augusztus 10-ig lesz elérhető a játékbeli üzletben. Ezt követően a Dark Star Cho'Gath átvonul a Gemstone kinézetek közé (tehát továbbra is megszerezhető lesz a crafting rendszeren keresztül), de az ikonok és emote-ok örökre eltűnnek majd. Reméljük rövid létükkel tényleg tudnak segíteni másokon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)