Hirdetés

Lewis Hamilton is bekerült a FIFA 21-be, hogy így harcoljon a rasszizmus ellen

|

Ismert és közkedvelt emberek is részt vesznek a No Room For Racism kezdeményezésben

Hirdetés

A kirekesztés és gyűlölködés sajnos a futball világától sem idegen, de egyre többen lépnek fel az elfogadás és egyenlőség érdekében. A Premier League által összeállított No Room For Racism kampány célja, hogy a futballban tapasztalható rasszizmussal felvegye a harcot, és ehhez a mozgalomhoz most számos ismert ember, köztük Lewis Hamilton is csatlakozott.

Az EA Sports a FIFA-n keresztül régóta támogatja a No Room For Racismet. A napokban bekerülnek a kampányhoz készített öltözékek a FIFA 21-be, melyeket online lehet használni az Ultimate Teamben, és a focisták mellett a most csatlakozó hírességek is viselhetik őket.

Hirdetés

Lewis Hamilton, a focista Thierry Henry, a bokszoló Anthony Joshua, az énekes Dua Lipa és a modell Winnie Harlow is része a virtuális csapatnak, mely az alábbi posztban is látható.

Épp a napokban érkezett hír arról, hogy örökre kitiltottak egy 18 éves FIFA-játékost, aki Ian Wrightot támadta rasszista kijelentésekkel Instagramon. Az EA ezzel is nyomatékosítani akarta, hogy határozottan fellép a rasszizmussal szemben, nem enged teret annak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)