Hirdetés

LuckeY is megmutatta, mire képes a buborékfoci bajnokságon

|

Chio Mozdulj Gamer Buborékfoci bajnokságon luckeY is velünk tartott. Elsőre könnyűnek tűnik, de óriási buborékokba bújva nem is olyan egyszerű kergetni a lasztit.

Hirdetés

Februárban sem maradtatok új Mozdulj Gamer rendezvény nélkül, ráadásul ezúttal a Mozgalom aktuális nagykövete, luckeY is együtt focizott a többi buborékba zárt játékossal.

A Chio Mozdulj Gamer Buborékfoci bajnokságon egy igazán különleges fociversenyben próbálhatták ki magukat a résztevők. Különböző korcsoportokba sorolt csapatok küzdöttek meg egymással, luckeY és csapata is összemérte erejét a bátor buborékfocistákkal. 

Idén meg rengetek izgalmas programmal készül nektek a Mozdulj Gamer, figyeljétek Facebook oldalukat és nem maradtok le semmiről sem!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)