Hirdetés

Fájdalmas, de egyben nagyon nemes kihívást hozott a magyar költészet napja

|

Így még biztosan nem hallottátok József Attila Nagyon fáj című versét. 

Hirdetés

A SUHANJ! Alapítvány a tegnapi napon dobta be az alábbi videóval a #nagyonfájkihívás-t, vagyis azt a megmozdulást, amely keretein belül plankelve (a talajtól elemelkedve, csak lábujjhegyen és alkaron támaszkodva) kell elmondani József Attila Nagyon fáj című versét. 

Hirdetés

Több mint tíz éve dolgozik a SUHANJ! Alapítvány azon, hogy közösségi sportprogramokat szervezzen a fogyatékkal élőknek, és segítsen nekik kitörni a társadalmi karanténból. A Nagyon Fáj Kihívással is erre szeretnék felhívni a figyelmet.

Már meg is érkeztek a kihívás első teljesítő, és jól látszik videóikon, hogy ez bizony cseppet sem könnyű feladat, és tényleg nagyon fáj. 

Ha szeretnétek segíteni a SUHANJ! Alapítvány munkáját, akkor hivatalos oldalukon támogathatjátok is őket. Azt tanácsolják, hogy az adományozók stílszerűen 1936 forintot dobjanak be a képzeletbeli kalapba, mivel József Attila is 1936-ban írta a Nagyon fáj című verset, de természetesen ennél kevesebbet és többet is lehet adni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)