Hirdetés

Majdnem ezer játékot és egyéb extrát kapsz 10 dollárért, és még Ukrajnát is segítheted közben

|

A Bundle For Ukraine nevezetű csomag közel ezer indie játékot, zenét és könyvet tartalmaz.

Hirdetés

A Necrosoft Games összeállított egy monstre, 991 tételt tartalmazó csomagot az itch.io oldalon, amit mindösszesen 10 dollárért (jelenlegi árfolyamon kb. 3500 forintért) lehet megvenni, holott a pakkban megtalálható játékok, zenék és könyvek összértéke nagyjából 6500 dollár, vagyis 2,3 millió forint.

Több mint 700 alkotó ajánlotta fel saját munkáit azért, hogy helyet kaphassanak a Bundle For Ukraine nevezetű csomagban, olyan játékok is elérhetőek benne, mint a Celeste, az A Short Hike, a Towerfall Ascension, a Superhot, a Skatebird, a Kingdom: Two Crowns, a Hidden Folks vagy a Super Hexagon.

Hirdetés

A csomagban található közel 600 játék mellé jutottak klasszikus, asztali szerepjátékok, asett csomagok, könyvek, képregények, és zenék is. Több mint 600 tétel közülük sosem volt elérhető hasonló csomagokban.

A nem mindennapi ajánlat ráadásul jótékony célt szolgál: a bevétel az International Medical Corps nevű nonprofit szervezetnek és a Voices of Children szervezetnek megy teljes egészében. Az előbbi a háborús övezet orvosi támogatásáért felel, az utóbbi pedig a háború borzalmait megtapasztaló gyermekeknek nyújt segítséget. 

Jelen sorok írása idején már közel félmillió dollárt sikerült összeszedni a kezdeményezésnek hála.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Sokféleképpen segíthettek egyébként az orosz-ukrán háború kapcsán, ha ez fontos nektek. Az alábbi videó végén név szerint mi is megemlítettünk több szegélyszervezetet, melyek várják a felajánlásokat.

Mindezeken felül a GameStaron keresztül is támogathatod az orosz-ukrán háború rászorulóit: holnap, vagyis március 9-én, szerdán 17 óráig várjuk a felajánlásokat (szerkesztőségünkben, vagyis a 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59. II. emelet 9. címen lehet ezeket leadni), melyeket a Magyar Máltai Szeretetszoglálat beregsurányi gyűjtőpontjára juttatunk el. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)