Hirdetés

Már 30 nap után látványos eredményel jár a One Punch Man edzésprogram

|

Egy youtuber a saját példáján keresztül mutatta be, milyen gyorsan lehet fejlődni Saitama gyakorlataival.

Hirdetés

Rövid idő alatt internetes szenzációvá vált a népszerű manga- és animesorozat főhőse által végzett One Punch Man edzésprogram, amely voltaképp nem áll egyébből, mint naponta 100 felülésből, ugyanennyi fekvőtámaszból, guggolásból, valamint 10 km futásból. Egyeseknek nem is tűnhet soknak, mások pedig ha egyáltalán nincsenek mozgásban, még az első kilométer előtt kiköpnék a tüdejüket. Mindenesetre egyre többen tekintenek kihívásként a gyakorlatsorokra, és döntenek úgy, hogy belevágnak, noha az eredmény egyénenként változó, és nem feltétlenül formálja át úgy felsőtestüket, mint legújabb példánkét.

Hirdetés

Jimmy Zhang szintén vállalta, hogy egy kicsit meggyötri magát a nézettség és a hírverés kedvéért. A szóban forgó youtuber alapvetően jónak vélte a kondícióját, hiszen rendszeresen jár edzőterembe, egyedül a futástól tartott. Amerikai lévén mérföldekre (pontosan 6,2-re) bontotta a távot, és az első napon beérte egy mérfölddel, a másodikon kettővel, mígnem rövidesen megvolt a szükséges 6,2 is. Csakhogy két hét után fájni kezdtek a lábai, kiütközött, hogy nincs semmi rutinja a futás területén.

Ebből fakadóan a napi kardiózást magas intenzitású kick-box edzéssel helyettesítette, miáltal úgy tudott több kalóriát égetni, hogy nem terhelte túl a lábait. Sőt további karizmot erősítő gyakorlatokat iktatott a programba, az idő előrehaladtával pedig ahogy nőtt a teherbíró képessége, megduplázta a felülések számát, valamint áttért a tapssal összekötött fekvőtámaszokra.

Ti is kipróbálnátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)