Hirdetés

Már nincs sok időd csatlakozni egy videojátékos felméréshez, amivel értékes ajándékokat szerezhetsz

|

A végéhez közeledik a hazai gamereket vizsgáló országos felmérés, a 11. JátékosLét Kutatás.

Hirdetés

Tíz év alatt több mint 80 ezer játékos vett részt a JátékosLét Kutatóközpont felméréseiben, minek következtében nemcsak a hazai gamerek szokásait és preferenciáit illetően tisztult sokat a kép, hanem jelentős mértékben javult a videojátékok és a gamertársadalom megítélése is Magyarországon.

Idén májusban vette kezdetét a JátékosLét Kutatóközpont 11. országos videojátékos felmérése, amely a GameStar és a Pixel Kereskedőház Kft. együttműködésével valósul meg. A kutatás résztvevői között 150 ezer forint értékű ajándékok találnak majd gazdára, amelyek megszerzésére már csak október 16. éjfélig van lehetőség. Ketyeg az óra, ne habozz sokáig, töltsd ki a kérdőívet!

Hirdetés

Ahogy az imént említettük, a kutatás résztvevői amellett, hogy segítik a JátékosLét munkáját, akár értékes ajándékokat is szerezhetnek:

  • Fődíj: 1 db Arozzi Enzo gamer szék
  • További díjak: 4 db xtrfy M4 gamer egér

Ha esetleg kíváncsi vagy a tavalyi felmérés eredményeire, akkor keresd fel a JátékosLét portált, de a JátékosLét honlapja és Facebook oldala is számos, ehhez fűződő érdekességgel tud szolgálni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)