Hirdetés

Kinek, mikor, milyen játékot érdemes játszania? Mazur és HP online kerekasztal vendégei lesznek

|

A Csendtörő Alapítvány következő ingyenes Smart User online előadásán mazur és HP is ott lesznek.

Hirdetés

"Túlhasználat, erőszak, offline valóságból menekülés, digitális bennszülött, szórakozás, tanulás...ezek a szavak társíthatók a videojátékokkal?" - ezzel a felütéssel invitál mindenkit egy diskurzusra a Csendtörő Alapítvány, melynek "Videójáték: kinek, milyet, miért, mikor?" nevezetű online eseményére már csak azért is érdemes lesz holnap bekukkantani, mert a GameStar csapatának két alappillére mazur és HP is részt vesznek rajta.

A Smart User online előadáson többek között a szülői felelősség, a videojátékok általános hatásai, és maga a játékfejlesztés is szóba fog kerülni, valamint a beszélgetőpartnerek kitérnek arra is, hogy milyen játékokkal ildomos a kisebbeket megismertetni ezzel a műfajjal. 

Hirdetés

Az esemény teljesen ingyenes. Ha előzetesen regisztráltok ide kattintva, akkor már a rendezvény előtt elküldik nektek azt a linket, melyen keresztül online megtekinthető lesz az egész beszélgetés - egyébként a hivatalos Facebook-eseményben fogjátok megtalálni.

Az online esemény pontban december 15-én, azaz holnap, 17:30-kor indul, és előreláthatólag 19 óráig fog tartani.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Ha még többet szeretnétek hallani mazurból és HP-ból, akkor a digitális lét fontos kérdéseit átbeszélő podcastsorozatukat, a Képernyővédőt is ajánljuk figyelmetekbe. Az eddigi részeket YouTube-on és Spotifyon is megtaláljátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)