Hirdetés

Még messze nem áldozott le a fitneszgaming kora

|

Számos játék közül válogathatnak azok, akik mozogni is szeretnének.

Hirdetés

Az új év kezdetén sokan váltanak ki azonnal egy kondibérletet, hogy aztán örök időkig a tárcájukban porosodjon szegényke. Hideg van, nem szeret az ember kimászni a kuckójából, jön az ötödik hullám, érthető, ha nem most akartok beköltözni a konditermekbe. 

Nem szabad azonban elfelejteni azt, hogy bár anno a már kivezetett Kinect adott neki egy nagy lökést, azért még mindig bőven tetten érhető a fitneszgaming jelensége.

Hirdetés

Bizony, 2022-ben is gond nélkül lehet találni olyan videojátékokat, amik megmozgatják az embert akár a kedélyesen sétálgatva, mint a Pokémon GO, akár keményen a nappaliban izzadva, mint a switches Ring Fit Adventure. A Good Gamer most ilyen játékokat és platformokat gyűjtött össze, érdemes elolvasni a témáról szóló cikküket.

A Good Gamer kezdeményezés Generali a Biztonságért Alapítvány jóvoltából jött létre. A projekt születéséről és célkitűzéseiről itt olvashattok részletesebben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)