Hirdetés

Mekkora galibát okozhat egy gyanús Discord-link?

|

Többek között erről is beszélgetett mazur és HP Csizmazia-Darab Istvánnal.

Hirdetés

Folytatódik HP és mazur podcastsorozata, a Képernyővédő. Az ötödik adásban Csizmazia-Darab Istvánnal, a Sicontact internetbiztonsági szakértőjével és az Antivírus blog szerzőjével beszélgettek többek között biztonságos jelszavakról, nem biztonságos webkamerákról, a Discord gyanús linkjeiről is.

Egyáltalán nem könnyűek azok a témakörök, amik köré felfűzték ezt az adást, mégis nagyon fontosak, illetve fontos lenne, hogy minél több emberhez eljussanak a hozzájuk kapcsolódó konkrét tanácsok, így ugyanis sok problémától kímélheti meg magát az egyre inkább digitalizálódó társadalom. 

Hirdetés

A Képernyővédő podcast adásai a Generali a Biztonságért Alapítvány támogatásával életre hívott Good Gamer kezdeményezés segítségével jöttek létre. Alább megtaláljátok a negyedik részt a megszokott formátumokban, azaz a Spotifyon és természetesen a YouTube-on is.

Spotify verzió

YouTube-os változat

A Képernyővédő korábbi adásait megtaláljátok a podcast YouTube-csatornáján és Spotify-oldalán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)