Hirdetés

Mi a zavartalan játékélmény kulcsa? Komoly loot vár arra, aki segít ezt kideríteni egy kutatásban!

|

Ti is segíthettek a kutatóknak kideríteni azt, hogy maximalizálhatjuk a játékélményt, ha megosztjátok velük a saját tapasztalataitokat egy kérdőívben.

Biztosan veletek is megtörtént már, hogy leültetek kedvenc videojátékaitok elé, de valamiért épp csak nem volt olyan az élmény, mint máskor. Lehet, hogy egyszerűen csak túlzottan fáradtak voltatok, nem tudtatok a játékra koncentrálni, vagy az egyik csapattársatok kergetett az őrületbe benneteket egy multis meccs során, netán a kontrolleretek kezdte el megadni magát a döntő pillanatban.

A PPKE Pszichológiai Intézetének Médiapszichológia Kutatócsapata most megpróbálja kideríteni, mi kell a tökéletes és zavartalan játékélmény eléréséhez.

A kutatók egy programot fejlesztenek kezdő játékosok számára, hogy könnyen belerázódjanak a csapatjátékba, és minél hatékonyabban túl tudják tenni magukat a kezdeti nehézségeken, legyen szó technikai vagy csapatbeli súrlódásokon.

Ha elmúltatok már 14 évesek, akkor ti is nagy segítségükre lehettek ebben, és ehhez mindösszesen csak két kérdőívet kell kitöltenetek: egy hosszabbat most (kb. 15-20 perc), és egy alig 5 percest egy hónap múlva. 

KATTINTS IDE, HA RÉSZT AKARSZ VENNI A KUTATÁSBAN!

Hirdetés

Nem egy klasszikus, ezer helyen látott kérdőívről van egyébként szó: először pár megszokott formában feltett kérdésre kell válaszokat adnotok, utána viszont a kutatók bemutatnak pár olyan tippet, amiket más játékosok javasoltak korábban a saját tapasztalataik alapján, majd nektek is be kell dobni saját ötleteket, tanácsokat. Ezzel ti is nagyban hozzájárultok a kezdő játékosokat segítő program fejlesztéséhez.

Ha kitöltitek mindkét kérdőívet, akkor egyúttal egy nyereményjátékon is részt tudtok venni:

  • 1 db. 100 ezer forintos,
  • 1 db. 50 ezer forintos,
  • 5 db. 10 ezer forintos Media Markt vásárlási utalványokat sorsolnak majd ki

Magát a kutatást a fenti linkre, vagy ide kattintva éritek el, és ugyancsak itt találtok meg minden további fontos információt. A kitöltés ezúttal nagyjából 15-20 percet vesz igénybe, mivel egy rövid szöveg megfogalmazását is kérik tőletek.

Fontos viszont, hogy ez még csak az első kör, nagyjából egy hónap múlva egy újabb kérdőív érkezik, de arra már csak kb. 5 percet kell majd szánnotok. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)