Hirdetés

53 évesen visszatér a ringbe Mike Tyson?

|

Egyelőre megviselik az edzések, de mi nagyon szurkolunk annak, hogy sikerüljön formába lendülni

Hirdetés

Mike Tysonról sokan tudják, hogy ő volt a legfiatalabb nehézsúlyú bokszoló, aki világbajnoki címet nyert. Azt már jóval kevesebben, hogy a pankrátorok között is megfordult, 2012-ben beválasztották a WWE Hall of Fame-be. Olyan mozifilmekben alakította saját magát, mint a Krokodil Dundee Los Angelesben, a Rocky Balboa, a Másnaposok első két része, vagy a Horrorra akadva széria negyedik és ötödik epizódja. Könnyen lehet, hogy hamarosan pedig újra a bokszringben fogunk találkozni vele. 

Hirdetés

A most 53 éves Tyson ugyanis egy jótékonysági gálán szeretne visszatérni - legalábbis ezt fontolgatja. Természetesen a rendezvény bevételeit jótékonykodásra használnák fel. Egy interjú során a legendás bokszoló azt is elmondta, hogy jelenleg még biciklizéssel, futással, és súlyemeléssel készíti fel magát, a tényleges boksz csak ezután következhet. Fontos azt is megemlíteni, hogy Tyson hozzátette, egyelőre fáj mindene az edzésektől, így korántsem biztos, hogy bírni fogja a terhelést, és összejöhet a nagy visszatérés. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)