Hirdetés

Mike Tyson rövid üzenetben tudatta, hogy visszatért

|

A visszavonult bokszoló egy rövid videót tett közzé, melyen látszik, hogy még 53 évesen is kirobbanó formában van, sőt a visszatérését is belengette.

Hirdetés

Mike Tyson az egyik legismertebb bokszoló az ökölvívás történetében, ami egyaránt köszönhető a ringben nyújtott kiemelkedő teljesítményének, és annak, hogy visszavonulása óta megannyi tévészereplést vállalt. Nemrég jelentette be, hogy újra edzésbe kezdett, célja pedig, hogy visszatérjen a ringbe egy jótékonysági gálán - úgy tűnik, hogy a felkészülés meglehetősen jól halad. 

Hirdetés

Tyson most az Instagramon tett közzé egy videót, melyben egy kis bepillantást kaphatunk az edzéseibe, és ezek alapján úgy tűnik, hogy sikerült formába hoznia magát. A videó végén csak ennyit mond a nézőközönségnek: "Visszatértem."

A bokszoló a 2000-es évek közepén vonult vissza; karrierje azután kezdett lejtmenetbe, hogy 1997-ben egy mérkőzésen kiharapott egy darabot ellenfele, Evander Holyfield füléből, amiért másfél évre eltiltották az ökölvívástól. Bokszolói karrierje befejeztével még a pankrációban is megfordult, de a fiatalabb közönségnek olyan filmekből lehet ismerős, mint a Másnaposok 1-2, a Rocky Balboa vagy a Krokodil Dundee Los Angelesben, melyekben önmagát játszotta egy-egy cameo erejéig. 

Kíváncsian várjuk, hogy az immáron 53 éves bokszoló hogy teljesít majd első meccsén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)