Hirdetés

Légy te is hős, és segíts másoknak az iskolakezdésben!

|

A Mineshow szervezői jótékonysági gyűjtést szerveznek, amibe ti is beszállhattok, hogy megkönnyítsétek néhány gyerek őszi iskolakezdését. Természetesen a jutalom sem marad el.

Hirdetés

Akik járnak a PlayIT-re és a MineShowra, azok tisztában vannak vele, hogy minden rendezvényen van legalább egy jótékonysági program, ami a hátrányos helyzetű gyermekeket támogatja. Nem lesz ez másként a hétvégi MineShow-n sem.

Az augusztus 5-6-án megrendezésre kerülő bulin a szervezők a Magyar Református Szeretetszolgálat segítségével gyűjtenek az iskolakezdéshez nélkülözhetetlen tan- és iskolaszereket, amiben most te is segíthetsz. Ha van otthon használt, de még jó állapotban lévő iskolatáska, füzet, íróeszköz, tolltartó, zsírkréta, vízfesték, tempera, vonalzó, színes ceruza, rajzlap, ragasztó (stift), körző, radír vagy épp hegyező amit felajánlanál, akkor azt hozd magaddal a rendezvényre, ahol még egy speciális plakáttal is megjutalmaznak.

Csatlakozz az országos akcióhoz! Keresd a gyűjtőpontot a Mineshown!

MineShow Budapest 2017. nyár

Időpont: 2017. augusztus 5.-6., 10:00-19:00 (szombat); 10:00-18:00 (vasárnap)
Helyszín: Budapest, BOK csarnok, 1146 Budapest, Dózsa György út 1.
Facebook esemény: Itt jelezd másoknak is, hogy jössz!
Facebook oldal: A MineShow hivatalos Facebook oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)