Hirdetés

Mit tegyek, ha a gyerekem streamer vagy influenszer akar lenni?

|

Egyáltalán mit takar az, hogy valaki "streamer" vagy "influenszer"?

Hirdetés

Néhány éve még senki nem gondolta volna, hogy a következő generáció szemei előtt vágyott karrierként lebeg majd az influenszer-szakma, ma meg már egész fiatalon, a következményeket nem mérlegelve töltenek fel gyermekek videós tartalmakat, képeket az internetre, utánozva kedvenceiket, vágyva arra, hogy egyszer ők is internetes tartalomgyártóként kereshessék meg az iPhone-ra valót.

A kezdeti lépésekkel nehéz dolguk: regisztrálniuk kell egy fiókot, kamerás mobiljukkal rögzíteni egy videót, amit aztán két bökéssel feltölthetnek az internetre, aztán várni, hogy eljöjjön a siker - ez azonban nem jön könnyen, csalódások sora érheti a fiatalokat, amikor tudatosul bennük, hogy nem dőlnek a feliratkozók.

Hirdetés

Kell-e félni szülőként attól, hogy a gyermek streamer, youtuber, tiktokker akar lenni? Mi a legjobb megoldás: az, ha tiltjuk, ha felügyeljük, vagy ha hagyjuk, hogy a fiatal a saját kárából tanuljon?

A Képernyővédő podcast 15. részében HP és mazur Kiss Imi segítségével járják körbe a témát. Az adás megtalálható a YouTube-on, a Spotify-on és az Apple Podcasts appban is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)