Hirdetés

Kiss Imi egy profi kézissel beszélgetett, aki az olimpiát is megjárta

|

A Chio Mozdulj Gamer legutóbbi nagykövete, vagyis Kiss Imi kérdéseire Lékai Máté, a magyar férfi kézilabda-válogatott játékosa válaszolt.

Hirdetés

Nem is olyan rég még IceBlueBird kérdéseire válaszolt Knapek Edina vívóbajnok magyar tőrvívó, most pedig máris egy újabb interjút tudunk mutatni nektek, amelyet szintén egy Chio Mozdulj Gamer nagykövet készített.

Hirdetés

A GameDay Iroda Kiss Imije Lékai Máté kézilabdázóval, az Telekom Veszprém KC és a magyar férfi kézilabda-válogatott játékosával beszélgetett. 

Kiss Imi: Milyen érzés rendszeresen pályára lépni a Bajnokok Ligájában? Mesélnél a nemzetközi meccsek hangulatáról, az utazásról, a csapat teendőiről?

Lékai Máté: Szerintem a világon a legjobb hangulatú csarnok a Veszprém Aréna, úgyhogy minden hazai meccs szinte egy ünnepnek is felfogható. Mindig izgatottan várom, hogy elkezdődjön a meccs. Ha repülővel megyünk idegenbe, akkor vagy menetrend szerinti géppel repülünk, vagy pedig külön charter géppel, mert rengeteg meccs miatt hazafele spórolunk egy napot, hogy egyből meccs után indulhatunk is haza. Mindig egy nappal a meccs előtt utazunk ki, van kint egy edzés, és mindig van videózás is, ezek fix programok.

K.I.: Hol helyezed el a magyar férfi bajnokságot az európai kézis térképen?

L.M.: Szerintem az utóbbi években erősödött a magyar bajnokság. A két legnagyobb csapat benne van a legjobb tíz együttesben a világon, de Tatabanya is szép eredményeket érte el a második számú kupában.

K.I.: Mi a legkedvesebb nem sporttal kapcsolatos emléked, amit a kézilabdának köszönhetsz?

L.M.: Hát, nem tudom hogy ez belefér-e a kérdésbe, de egyértelműen az olimpia, ahol láthattam, sőt együtt is ehettem az NBA sztárokkal, Gyokoviccsal, Bolttal, Phelpsszel, és meg sorolhatnám a világsztárokat. Ezen a képen nem én vagyok, de odajött hozzánk például Serena Williams, hogy kitűzőket cseréljünk vele.

K.I.: Hogyan néz ki egy átlagos meccsnapod? Van valami rituálé, amivel készülsz?

L.M.: Nincsen nagyon. Általában lenémítom a telefonomat, és addig alszom, amíg magamtól fel nem kelek. Talán ennyi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)