Hirdetés

Boldzert lécestül a jégre tettük

|

A Chio Mozdulj Gamer 2018-ban sem lassít, a legelső hónap nagykövete pedig Boldzer lett, aki kipróbálta a síelést és részt vett a közös korcsolyázáson is. És persze a kérdéseinkre is válaszolt kedvesen.

Hirdetés

Új év, új tervek - 2018 egészen biztosan izgalmas esztendő lesz a Mozdulj Gamer mozgalom szempontjából, de amíg körvonalazódnak a részletek, addig sem pihenünk. A név kötelez, kerestünk hát most is egy nagykövetet. Hatalmas pacsi jár Boldzernek, aki ezer örömmel vágott bele a diplomataszerepbe: kipróbálta a síelést, részt vett a közös korcsolyázáson (mivel most ez volt 2018 első hónapjának ingyenes sportrendezvénye), és persze egy livesteamet is levezetett. A nemrég paralimpiai kvótát szerzett látássérült sízővel, Balogh Zsolttal közösen ültek a kamera elé, hogy válaszoljanak kérdéseitekre. Mielőtt átkattintanátok, azért még olvassátok el azt az interjút is, amit Boldzerrel készítettünk, megéri.

Hirdetés

GameStar: A Mozdulj Gamer keretében először próbáltad ki a síelést, meglehetősen bátor úttörőként. Még nem volt olyan youtuber a nagykövetünk, aki kilépett volna a komfortzónájából egy forgatás kedvéért. Milyen élmény volt?

Boldzer: Ahogyan a videóban is látszik, nagyon felemelő érzés volt az egész síoktatás. Őszintén be kell vallanom, az elején féltem a síeléstől, főleg az esésektől vagy bármilyen balesettől, de végül a lelkesedésemnek, de főleg Tominak köszönhetően nem történt semmi baj, és nagyon élveztem a lecsúszásokat a pályán. Persze ez csak egy első lépésnek tekinthető, de nagyon szerettem.

GS: Mennyire szereted egyébként a téli sportokat? Mi az, amit még nem próbáltál ki, de mindenképpen szeretnéd?

Boldzer: Több kedvenc téli sportom van. Egyértelműen idesorolnám a korcsolyázást, ha már pont ez volt a legutóbbi rendezvényen is a program, a jéghokizást, sőt még a gyerekkori szánkózásokra is örömmel gondolok vissza. De tényleg, nagyon jó élményeim vannak az összes felsorolt sporttal kapcsolatosan. Mindenképpen ki szeretném próbálni a snowboardozást, de először hasznos lesz megtanulni kicsit ügyesebben síelni. 

GS: Miért éppen a síelésre esett a választásod mint nagykövet?

Boldzer: Mindig is érdekelt maga a sport, viszont sosem adódott alkalom kipróbálni, így nagyon örültem, amikor felvetődött az ötlet, hogy most nem a saját kedvencemet mutathatom be, hanem kipróbálhatok egy számomra érdekes mozgásformát. Jó volt összehozni ezt az egészet a mozgalom keretein belül.

GS: Mi a kedvenc sportod? Mennyire vagy aktív sportoló?

Boldzer: A kedvenc sportjaim közé sorolnám például a focit, a kosárlabdát és a röplabdát, mivel ezeket rendszeresen gyakorolgatjuk a barátaimmal együtt, és nagyon élvezem a csapatsportot.

GS: A januári Chio Mozdulj Gamer rendezvényen a korcsolyázásé volt a főszerep. Említetted korábban, hogy szereted a korizást. Otthonosan mozogtál a jégpályán?

Boldzer: Először kicsit féltem tőle, mivel már két éve nem korcsolyáztam aktívan, viszont amikor ráléptem a jégre, magabiztosan elindultam előre, és egyből beigazolódott számomra, hogy a korcsolyázást nem igazán lehet elfelejteni. Innentől már nagyon élveztem, tök jó volt sok nézővel is találkozni és korizva dumálgatni velük. A végére azért nagyon elfáradtam, de remek élmény volt.

GS: A sport neked inkább a kikapcsolódást vagy az egészséges életmód útját jelenti? Egyedül vagy másokkal együtt szeretsz inkább mozogni?

Boldzer: A sport számomra kikapcsolódást és egészséges életet is jelent. Nagyon szeretek zenét hallgatva futni egyet, de barátokkal focizni is ugyanolyan király. Ha választanom kellene, akkor inkább a társas sportokat választanám, mert nagyon szeretem látni, amikor a barátaim mosolyognak, vagy hallok egy hangos nevetést, amikor valami olyan helyzet alakul ki a pályán. Alapvetően mindkettőnek megvan a hangulata, érdemes kipróbálni minél többfélét.

GS: Mi a helyzet a sportjátékokkal?

Boldzer: FIFA és NBA bármikor jöhet, de azért a multis FPS játékokat szeretem a legjobban.

GS: Mik a terveid a csatornáddal? Milyen lesz a 2018-as éved?

Boldzer: A YouTube-csatornámon nagyon sok változás várható. Szeretnék minél több komolyabb videót csinálni, amelyek vagy valami társadalmi problémára, vagy valamely fiatalokat érintő dologra reflektálnak. Emellett persze szeretném meghagyni a humoros, vicces vonalat a csatornámon, viszont mindenképp fontos, hogy megosszam azokat a gondolatokat a nézőkkel, amelyek mindennap foglalkoztatnak. Ehhez persze technikai újítás is kell, és fontos rendszerezni a videók mennyiségét, gyakoriságát is. A 2018-as évben még ezeken kívül szeretnék tanulni, főleg az angoltudásomat fejleszteni. Szóval tele vagyok tervekkel, hallotok még rólam.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)