Hirdetés

Lézerharcolj vagy válj csocsóbábuvá a PlayIT-en a Mozdulj Gamerrel

|

Az első 50 jelentkező ráadásul teljesen ingyen jut be a budapesti Xbox One PlayIT Show-ra

Hirdetés

Természetesen az év legnagyobb gamer eseményét, vagyis a budapesti Xbox One PlayIT Show-t sem hagyja ki a Chio Mozdulj Gamer, a Mozgalom most is izgalmas programokkal készül, ráadásul 50 jelentkezőt teljesen ingyenesen visz be a PlayIT-re. 

Hirdetés

Ezúttal sem marad el az örök kedvenc, vagyis a lasertag. Újra lézerpuskát ragadhattok és egymásra vadászhattok a kialakított terepen, de más különlegességek is várnak benneteket. Lesz például élőcsocsó, ahol ti magatok változhattok át csocsóbábuvá, és egy ügyesen együtt dolgozó csapat részekén munkálkodhattok azon, hogy a laszti végül a hálóban kössön ki. A sportolni vágyók biztosan imádni fogják a mászófalat, az íjászatot, a kardvívást és a kosárra dobást is, utóbbi kihívás rendszerben működik majd a PlayIT-en. Ha már kellőképpen kimozogtátok magatokat, akkor a szerencséteket is lehetőségetek nyílik próbára tenni, hiszen a Chio Mozdulj Gamer standjánál egy szerencsekerék vár arra, hogy teljes erőből megpörgessétek, majd bezsebeljétek a menő ajándékokat. 

Ha mindez még nem lenne elég, akkor jöjjön a legnagyobb hír: ha elég gyorsan jelentkezel ide kattintva, akkor még belépőt sem kell vásárolnod a budapesti PlayIT Show-ra, ugyanis a Chio Mozdulj Gamertől kapsz egy normál jegyet. A regisztrációval nem árt nagyon sietni, hiszen az ingyenes normál PlayIT belépőre csak az első 50 jelentkező csaphat le!

Chio Mozdulj Gamer a PlayIT-en

Időpont: 2018. június 2., 10:00-19:00
Helyszín: Hungexpo, Albertirsai út 10., Budapest, 1101
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Regisztráció: Itt tudsz regisztrálni! 
Mozdulj Gamer Facebook oldal: A Mozdulj Gamer hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)