Hirdetés

Kifulladásig ugrálhattok a következő Mozdulj Gameren

|

Egy igazán különleges programra invitál benneteket a Chio Mozdulj Gamer, jövő héten ugyanis a budapesti Cyberjumpot látogatja meg a Mozgalom

Hirdetés

Eddig is igazán extrém helyszíneket választott sportprogramjainak helyszínéül a Mozdulj Gamer Mozgalom, december 14-én viszont egy minden eddigieknél exkluzívabb helyszínen mozdulhat együtt minden gamer. 

Hirdetés

A következő Chio Mozdulj Gameren a ugyanis a budapesti Cyberjumpba (Hengermalom út 19-21., Budapest, 1117) látogathattok el, ahol a dodge ballt és a látványkosarat is kipróbálhatjátok, itt bizony minden a felhőtlen ugrálásról szól majd. Ha tehát mindig is ki akartad próbálni, milyen egy hatalmas trambulinon pattogni, akkor neked is itt a helyed december 14-én 17 órakor. 

Nem árt sietni a szokásos regisztrációval, mivel ilyen egyedi programra valószínűleg sokan azonnal lecsapnak és hamar be fognak telni a rendelkezésre álló férőhelyek! Mi mindenképpen ott leszünk.

Ahogy azt már jól tudjátok, a Chio Mozdulj Gamer rendezvényei ingyenesek, viszont előzetes regisztrációhoz kötöttek. Ide kattintva tudtok regisztrálni. 

Chio Mozdulj Gamer - Cyberjump

Időpont: 2017. december 14., 17:00-18:00
Helyszín: Cymberjum, Hengermalom út 19-21., Budapest, 1117
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Regisztráció: Itt tudsz regisztrálni!
Mozdulj Gamer Facebook oldal: A Mozdulj Gamer hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)