Hirdetés

Változtass az életeden és nyerj Xbox One-t a Mozdulj Gamerrel!

|

A DK Team futócsapat és a Chio Mozdulj Gamer ismét egy Xbox One konzollal ajándékozza meg azt a gamert, akinek legnagyobb mértékben sikerül ledolgoznia feles kilókat.

Hirdetés

A Chio Mozdulj Gamer és a DK (Dagadt Köcsög) Team már tavaly is meghirdetett egy hasonló verseny, most pedig ismét az a játékost keresik, aki képes lesz a legnagyobb átalakulásra.

2016-ban a Mozdulj Gamer lasertag csatás rendezvényén kezdődött el az előző projekt, ahol a jelentkezők vállalkoztak arra, hogy megpróbálják lefaragni azokat felcsúszott huncut kilókat. Természetesen a küzdelem nem lehetett volna teljes egy impozáns nyeremény nélkül. Az első helyért járó Xbox One konzolt az kapta, aki százalékos arányban a legtöbb kilogrammtól szabadult meg. A GameStar szerkesztőségéből is többen versenybe szálltak, de három hónap múlva végül Simó Balázs kapta az Xbox One S-t, aki 116 kilóról indult és végül sikerült 105,4 kilogrammra letornáznia súlyát, vagyis több mint 10 kilónak mondott búcsút hála a rendszeres sportolásnak és az átgondolt étrendnek.

Most pedig itt a lehetőség, hogy ti is Balázs nyomdokaiba lépjetek. Most szombaton, azaz április 29-én a budapesti Xbox One PlayIT Show-n a Chio Mozdulj Gamer részlegénél ismét jelen lesz a DK Team és egy új verseny veszi kezdetét. A DK Team önkéntesei a szombati Mozdulj Gameren egészségügyi méréseket végeznek. Aki részt vesz az ingyenes  testösszetétel vizsgálatunkon (és a mért eredményből kiderül, hogy súlyfelesleggel küzd), egyből el is indulhat az újabb Xbox One S konzol felé vezető rögös úton.

A Chio Mozdulj Gamer következő rendezvényein mindig felmérheted majd azt, hogy éppen hogyan halad az átalakulásod, a DK Team tagjai pedig folyamatosan segítenek neked tanácsaikkal. Mindenki aki részt vesz a mérésen egy Mozdulj Gamer karkötőt kap ajándékba, a versenysorozat végén (arányosan) a legtöbbet fogyó induló pedig egy Xbox One S-nek örülhet. A sorozat egész évben tart, a nagy megmérettetésre (pontosabban méretkezésre) decemberben kerül majd sor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)