Hirdetés

Élőcsocsó és buborékfoci vár a következő Mozdulj Gameren, ahol a foci vb meccseit is nézheted

|

Nézd a foci vb meccseit a Mozdulj Gamerrel és közben próbálj ki különleges sportprogramokat!

Hirdetés

Eddigi legnagyszabásúbb rendezvényével ünnepli meg a Chio Mozdulj Gamer Mozgalom az idei labdarúgó világbajnokságot. A foci vb kapcsán ugyanis a Mozgalom június 24-én a Csepeli Szurkolói Aréna (II. Rákóczi Ferenc út 81-83., Budapest 1215) felé veszi az irányt, ahol egy teljes napon át várja izgalmas programokkal az érdeklődőket. 

Hirdetés

A lassan a Mozdulj Gamer védjegyévé váló lasertag természetesen ezúttal sem maradhat el, valamint a budapesti PlayIT-en már bizonyított élőcsocsót is kipróbálhatjátok a legújabb Mozdulj Gamer sportrendezvényen. Továbbra is a focis vonalon maradva buborékfocizi is lehet majd a helyszínen, illetve egy sebességmérő kapunál is bizonyíthatnak a legkeményebbek. Persze azokra is gondoltak a szervezők, akik a virtuális focipályákon is szeretnék kergetni a pixellasztikat: ők Xbox One konzolokon nyomhatják a FIFA 18-at, ráadásul az MTK és a Honvéd profi e-sport csapatai is tiszteletüket teszik és ők is játszanak egyet. 

Óriási kivetítőn egész nap pörögnek a foci vb meccsei, érdemes felvésni az időbeosztást, nehogy pont kedvenc csapata mérkőzését késse le az ember:

14:00 - Anglia - Panama
17:00 - Japán - Szenegál
20:00 - Lengyelország - Kolumbia

Mi mindenképpen ott leszünk június 24-én a Csepeli Szurkolói Arénában, ti is hagyjátok ki ezt a remek lehetőséget! Az eddigi Chio Mozdulj Gamer programokhoz hasonlóan természetesen ez a rendezvény is teljesen ingyenes, nincs semmiféle belépő. 

Mozdulj Gamer a Foci VB-n!

Időpont: 2018. június 24., 12:00-20:00
Helyszín: Csepeli Szurkolói Aréna - II. Rákóczi Ferenc út 81-83., Budapest 1215
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Mozdulj Gamer Facebook oldal: A Mozdulj Gamer hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)