Hirdetés

Hősök a pályán - rajzold le, hogyan sportolnak videojátékos kedvenceid!

|

A Chio Mozdulj Gamer fan art pályázatán most olyan munkákat várnak, amik kedvenc karaktereiteket mutatják be sportolás közben.

Hirdetés

A PlayIT kapcsán már megszokhattátok, hogy a szervezők folyamatosan izgalmas alkotói pályázatokat írnak ki, amelyekre tradicionális és digitális technikával készült műveket is szeretettel várnak. Most a Chio Mozdulj Gamer Mozgalom is kiírt egy hasonló fan art pályázatot.

A Hősök a pályán névre keresztelt alkotói pályázatra olyan munkákat küldhettek be, amik kedvenc karaktereitek sportruháit prezentálják. Találjátok ki, milyen sportot űzne legszívesebben a választott hős, majd örökítsétek meg miközben éppen fut, focizik, kosarazik, vagy akár az edzőteremben nyomja a súlyokat. 

A pályázat tegnap kezdődött el, és egészen pontosan április 30-án 23:59 órakor ér véget. Tartsátok észben ezt a határidőt, mert ezt követően már nem lesz módjukban a szervezőknek elfogadni egyetlen munkát is.

Kategóriánként (tradicionális és digitális technika) 3-3 helyezettet választ majd a zsűri, az eredményekről pedig a  Chio Mozdulj Gamer és PlayIT Facebook oldalán tájékozódhattok. Érdemes gyorsan ecsetet vagy egeret ragadni hiszen a következő nyereményekért indulhattok el a pályázaton:

1. helyezett: 25.000 Ft értékű Decathlon vásárlási utalvány + Chio ajándékcsomag
2-3. helyezett: Chio ajándékcsomag (Steelseries egérpad, póló, Chio termékek)

Minden további információt és a pályázat részletes szabályzatát ide kattintva értitek el. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)