Hirdetés

IceBlueBird a Chio Mozdulj Gamer szeptemberi nagykövete

|

Szeptemberben sem maradtok Mozdulj Gamer nagykövet nélkül, ezúttal a hazai Minecraft világ fenegyereke veszi át a stafétát.

Hirdetés

DoggyAndi után ismét egy főleg Minecraft videókkal foglalkozó YouTuber kapta a megtisztelő feladatot, hogy a Chio Mozdulj Gamer képzeletbeli zászlaját lobogtatva ő legyen a következő nagykövet. Mr. Szeptember, vagyis IceBlueBird most be is jelentette, milyen sportágat választott ki a hónap sportjának.

Hirdetés

Megszokhattátok, hogy a Chio Mozdulj Gamer nagykövetei nem csak a havi Mozdulj Gamer rendezvényre látogatnak el, hanem egy külön videóban bemutatják kedvenc sportágukat. Ez természetesen IceBlueBird esetében sem lesz másképpen, de a szokásos menetrend szerint először egy bejelentő videó következik, ahogy a nagykövet elárulja, mely sportágat választotta szeptemberre. 

Bizony a vívás, azon belül is a tőrvívás lesz most terítéken. Hamarosan érkezik IceBlueBird sportág bemutató videója is (hétfőn megyünk forgatni), illetve a szeptemberi Mozdulj Gamer rendezvény részleteivel is érkezünk nemsokára. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)