Hirdetés

James mindennel és mindenkivel felmossa a padlót

|

A Chio Mozdulj Gamer második idei nagykövete is két sporttal érkezett, hogy megmozgasson mindenkit tetőtől talpig. Furcsa párosítás lett.

Hirdetés

Gondoltátok volna, hogy a harcművészet és a curling simán megfér egymással? A főként Minecraft-videóiról ismert James simán beleállt mindkét kihívásba, egy téli és egy küzdősport segítségével igyekezett velünk együtt mindenkit felrázni, megmutatni a mozgás örömét, a sport szépségét. Az alábbi videóban a februári Mozdulj Gamer esemény legjobb pillanatait láthatjátok, ahol a téli olimpia előtt tisztelegve megmutattuk az egybegyűlteknek Jamesszel a curling szépségeit. Eközben a Cenega jóvoltából a Steep virtuális keretei között átélhettük a síelés élményét, valamint végignézhettük, amint februári nagykövetünk belekóstol az MMA, vagyis a Mixed Martial Arts (kevert harcművészetek) világába az olimpiai ezüstérmes, junior világ- és Európa-bajnok birkózó, szumóversenyző Bárdosi Sándor közreműködésével. Az erről készült videót szintén beszúrtuk a cikkbe, szerencsére a forgatás során egyetlen youtuber sem sérült meg. Viszont ha már ilyen feszes menet volt a február, akkor a szokásos interjút sem hagyhattuk ki, James pedig tömören ugyan, de tisztességesen válaszolt minden kérdésünkre. Olvassátok el, hátha kedvet kaptok a curlinghez vagy éppen az MMA-hoz. Mi tagadás, két remek sportágat ismerhettünk meg februárban is.

Hirdetés
 

GameStar: A Mozdulj Gamer keretében két sportot is kipróbáltál, a curling és az MMA felé is kikacsintottál. Milyen élmény?

James: Izgalmas és érdekes volt mindkettő. Szerencsére azért nem teljesen ismeretlenül vágtam bele. Sokakkal ellentétben én mindig is a küzdősportokat kedveltem jobban, mint a labdajátékokat.

GS: Az MMA-t direkt te választottad. Miért éppen ezt nézted ki?

James: Azért döntöttem az MMA mellett, mert ebben a sportágban legalább van egy kis tapasztalatom, egy ideig ugyanis, igaz, csak hobbiszinten, de az életem része volt. Jó volt most újra ringbe lépni.

GS: Szereted a küzdősportokat? Melyiket űzted közülük?

James: Amiben a legtöbb tapasztalatom van, az a thai boksz és a jiu-jitsu, de például a capoeirát is volt szerencsém kipróbálni.

GS: Milyen volt a curling testközelből?

James: A curling azon sportok egyike, amiről sosem gondoltam volna, hogy egyszer majd ki fogom próbálni. Annak ellenére, hogy még mindig nem tartom a világ legizgalmasabb sportjának, mindenképp pozitív élményt nyújtott a személyes tapasztalatszerzés ezen a téren.

GS: Mennyire szereted a téli sportokat? Mi az, amihez még nem volt szerencséd, de mindenképpen bepótolnád?

James: A téli sportok nem tartoznak a kedvenceim közé, mert nem bírom a hideget (mondjuk a nagyon meleget se), de korcsolyázni például szeretek, illetve a snowboardozást szívesen kipróbálnám.

GS: Mi a kedvenc sportod? Mennyire vagy aktív sportoló?

James: Annak ellenére, hogy már nem csinálom, valószínűleg mindig is az MMA-t fogom a kedvenc sportomnak tartani. Nem tudom, mi számít aktív sportéletnek, jelenleg konditermi edzést nyomok heti három alkalommal.

GS: A sport neked inkább a kikapcsolódást vagy az egészséges életmód útját jelenti? Egyedül vagy másokkal együtt szeretsz inkább mozogni?

James: Nyilvánvalóan vannak céljaim, nem véletlenül járok konditerembe, de számomra az edzés főképp kikapcsolódást jelent, ugyanis nagyon szeretek mozogni. Most éppen egyedül.

GS: Mik a terveid a csatornáddal? Milyen lesz a 2018-as éved?

James: Reményeim szerint ez az év sokkal eredményesebb lesz, mint az előző. Színesebbé szeretném tenni a csatornámat, ami, ha sikerül megvalósítanom a terveimet, hamarosan már tapasztalható lesz. Ez azt jelenti, hogy több "különlegesebb" videót szeretnék feltölteni, de természetesen a megszokott gameplayek sem fognak eltűnni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)