Hirdetés

James állta a sarat Bárdosi Sándor ellen

|

A Mozdulj Gamer aktuális nagykövete természetesen azért nem egy vérre menő küzdelemben vett részt, de azért a küzdősportok mestere megmutatott neki pár fogást.

Hirdetés

A Mozdulj Gamer februári nagykövete, vagyis James az MMA-t választotta a hónap sportágának, a legutóbbi Kérdések Óráján már sokat megtudhattatok erről az izgalmas küzdősportról, most azonban további részletek érkeznek Bárdosi Sándor és Mr. Február tolmácsolásában.

Hirdetés

Aki esetleg James testi épsége miatt aggódott, azt most rögtön megnyugtatjuk: Bárdosi Sándor nem bánt azért túl keményen a fiatal youtuberrel, így a Mozdulj Gamer nagykövete ép bőrrel megúszta a kalandot. Az alábbi videóból az is kiderül, milyen alapfelszerelésekre lesz szükségetek, ha ti is ki akarjátok majd próbálni ezt a sportot. 

Mozdulj Gamer sportprogramokra egyébként a győri Xbox One PlayIT Show-n is számíthattok, ahol az örök kedvenc lasertag mellett az amerikai focit is kipróbálhatjátok, valamint csocsózni és trambulinozni is lehetőségetek lesz. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)