Hirdetés

Szeretnél egészségesebben táplálkozni, de tanácstalan vagy? Most felteheted a kérdéseid!

|

A Chio Mozdulj Gamer ismét jelentkezik egy Kérdések Órája élő streammel, ahol egy dietetikus válaszol a ti kérdéseitekre.

Hirdetés

A Kérdések Órája órája nevezetű Chio Mozdulj Gamer kezdeményezés már február elején is nagyon sikeres volt, ekkor Schönekker Lacinak tehettetek fel kérdéseket testépítésről, edzésről és egészséges életmódról. Most Nagy Gina dietetikus lesz BZ vendége, a téma pedig értelemszerűen az egészséges táplálkozás. Gina a Modiet, azaz Modern Dietetika szakembereként azoknak nyújt segítséget, akik a helyes táplálkozás megtanulásával és betartásával szeretnének gyógyulni, testsúlyukat beállítani, vagy egészségüket megőrizni. 

A rendszeres testmozgás mellett táplálkozásunk van a legnagyobb hatással testünkre. Egyáltalán nem mindegy, hogy az egész napi rohanás mellett mit, mikor és mennyit eszünk. Az interneten is millióféle diétát és fogyókúrát találhattok meg, de az ember nehezen igazodik el közöttük. A Chio Mozdulj Gamer által szervezett következő Kérdések Órája élő stream során egy szakképzett dietetikus válaszol majd a ti kérdéseitekre az egészséges táplálkozás, fogyókúra, diéta és ételallergia témakörében. A streamre március 3-án (pénteken) 17-18 óra között kerül majd sor.

Ha nektek is vannak kérdéseitek a témában, akkor az megírhatjátok privát üzenetben a Chio Mozdulj Gamer Facebook oldalán, vagy feltehetitek közvetlenül a facebookos stream alatt is. Mindenképpen bökjetek rá a Kérdések Órája Facebook eseményre is, hogy ne maradjatok le semmiről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)