Hirdetés

Mindig is érdekelt a gördeszkázás? Kérdezz bátran a témában!

|

Szirmai Gergő, a Chio Mozdulj Gamer áprilisi nagykövete is felelni fog kérdéseitekre a legújabb Kérdések órája livestreamben.

Hirdetés

A Chio Mozdulj Gamer programok követői már jól tudják, hogy minden hónap utolsó péntekén érdemes számítani egy újabb Kérdések órája beszélgetésre. Ez most sem lesz másképpen.

Áprilisban Szirmai Gergő, a Chio Mozdulj Gamer aktuális nagykövete és Jassek Balázs (a Stég - Queen City Boardshop képviseletében) várja a gördeszkázással kapcsolatos kérdéseiteket. Mindkét úriember alapos ismeretséggel rendelkezik a témában így kezdők és profik egyaránt bátran kérdezhetnek tőlük. Az élő beszélgetés április 28-án pénteken, 17 órakor veszi kezdetét és egy órán át tart majd.

Addig is nézzétek meg újra Szirmai Gergő deszkás videóját!

Kérdéseiteket megírhatjátok privát üzenetben a Chio Mozdulj Gamer Facebook oldalán, vagy feltehetitek közvetlenül a facebookos stream alatt is. Mindenképpen bökjetek rá a Kérdések Órája Facebook eseményre is, hogy ne maradjatok le semmiről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)