Hirdetés

Kérdések Órája - IceBlueBird egy profi vívóval beszélget

|

A legújabb Kérdések Órájában a vívás lesz a fő téma. Csütörtökön, 18:30-kor ti is kérdezhettek.

Hirdetés

A Chio Mozdulj Gamer szervezésében hamarosan egy újabb Kérdések Órája livestream vár benneteket. Az élő Facebook videóban az aktuális Mozdulj Gamer nagykövet, vagyis IceBlueBird, valamint Somfai Péter Európa-bajnok, világbajnoki ezüstérmes, olimpiai bronzérmes párbajtőrvívó beszélget.

Hirdetés

Megszokhattátok már, hogy minden hónap Chio Mozdulj Gamer nagykövete a megszokott sportág bemutatós videó mellett egy olyan élő adással is jelentkezik, ahol egy profi sportolóval társalog. A beszélgetésbe ilyenkor ti is bekapcsolódhattok, az élő Facebook videó alá kell kommenteket írnotok. 

Most sem változik a recept, a következő kérdések órájára most csütörtökön, vagyis október 12-én kerül sor, egészen pontosan 18:30-kor a Mozdulj Gamer hivatalos Facebook oldalán.

Kérdések Órája live IceBlueBirddel

Időpont: 2017. október 12., 18:30-19:30
Facebook oldal: A Mozdulj Gamer hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)