Hirdetés

Mozdulj Gamer - Kidobós rekordkísérlet és verseny a Millenárison

|

A következő Mozdulj Gamer bulin nemcsak sportolunk, hanem egy rekordot is megpróbálunk megdönteni. Ezt te sem akarod kihagyni!

Hirdetés

A Mozdulj Gamer Sportnap bebizonyította, hogy a gamerek igenis hajlandóak kimozdulni otthonról, úgyhogy már jön is a folytatás, amely egy rekordkísérlet is egyben.

Az ország legnagyobb kidobósát a Millenárison rendezi meg a PlayIT és a GameStar által életre hívott Mozdulj Gamer, ahol egyszerre 500-an dobáljuk a labdát. Ez a buli már önmagában is biztosan örök emlék marad, de hogy biztosan ne felejtsétek el, minden résztvevő kap egy ajándék pólót is.

Ne felejtsétek el, minden nevező ajándék pólót kap! Ezen felül sok ajándék és meglepetés vár még Rátok!Regisztráljatok...

Posted by Mozdulj Gamer on 2015. október 15.

A rekordkísérlet mellett egy verseny is vár titeket, ahová 5 fős csapatok jelentkezését várjuk.  Az egyenes kieséses versenyben az első három csapat ajándékban is részesül, így mindenképp érdemes benevezni. Ehhez nem kell mást tennetek, mint küldeni egy emailt az info@mozduljgamer.hu címre, amelyben megadjátok a csapatnevet és a csapattagok neveit is.

Természetesen azokat is szeretettel várjuk, akiket nem feltétlen a kidobós, hanem általában a mozgás érdekel, hiszen kosárlabda, csocsó és amerikai foci bemutató is várja az érdeklődőket.

Mozdulj Gamer - Kidobós rekordkísérlet és verseny

Időpont: 2015. október 29., csütörtök, 14:00-tól
Helyszín: Millenáris - B Épület, 1024 Budapest, Millenáris Park
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A Mozdulj Gamer hivatalos oldala

A belépés természetesen továbbra is INGYENES!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)