Hirdetés

Vegyél részt egy hatalmas lasertag buliban!

|

Hamarosan újra Chio Mozdulj Gamer buli, ezúttal egy óriási lasertag csatára invitálunk titeket!

Hirdetés

A lövöldözős játékokat elsősorban azért szeretjük, mert a reflexeink mellett azt is próbára teszik, hogy milyen gyorsan tudjuk meghozni a megfelelő taktikai döntéseket. Viszont akármennyire is érdekesek ezek a kihívások és fontos az elménk csiszolása, az ilyen játékokat szintén ülve játszuk, ami a testünknek sajnos hosszútávon nem tesz jót.

Szerencse, hogy a Chio Mozdulj Gamer Mozgalom újra és újra igyekszik olyan programokat szervezni, ahol a gamerek szórakoztató és játékos kontextusban mozgathatják meg a tagjaikat. A csapat ezúttal nem mást választott, mint a rendkívül népszerű lasertaget, ahol öt fős csapatokba szerveződve mérhetitek össze a rátermettségeteket és ha ti vagytok a legprofibbak, akkor Chio ajándékcsomagokat és PlayIT magazint nyerhettek.

A verseny egy vígaszágas rendszer szerint fog lezajlani, ami azt jelenti, hogy minden csapat legalább kétszer játszhat majd. Természetesen meccsek közben nem lehet majd ész nélkül lövöldözni meg rohangálni, minden játékosnak 10 élete lesz, ami mellé még 3 gránát és 5 tár is jár. Persze akkor sem kell aggódni, ha esetleg kiestek a játékból, mert ha a verseny időben véget ér (ennek érdekében minden meccs időkorláttal megy majd), akkor szabad játék keretében még visszatérhettek a pályára.

Ha pedig éppen szünetet tartotok a lövöldözésben, akkor játszhattok még Xbox One-on, csocsózhattok, pingpongozhattok és az egészségi állapototok felmérésében is szakemberek segítenek majd, ha szeretnétek.

Ahogy megszokhattátok, a rendezvény természetesen most is ingyenes, de regisztrációhoz között, ezt pedig ezen a linken tudjátok megtenni. A nevezés határideje szeptember 15. 12:00 óra.

Chio Mozdulj Gamer Lasertag verseny

Időpont: 2016 szeptember 17., 10:00-18:00
Helyszín: Malomudvar, 1095 Budapest, Soroksári út 48
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A Chio Mozdulj Gamer Mozgalom hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)