Hirdetés

Zsozéatya és Paplovag a megfelelő neveltetés fontosságáról beszélt

|

A V4 Chio Mozdulj Gamer színpadán Zsozéatya és Paplovag nem csak kedvenc sportágaikról és videojátékaikról meséltek, hanem bizony komoly témák is szóba kerültek.

Hirdetés

Elérkeztünk az utolsó V4-es Chio Mozdulj Gamer színpadi beszélgetéshez, az alábbi videón Zsozéatya és Paplovag mesél sportról, illetve e-sportról egyaránt. 

Hirdetés

A két népszerű videós nem csak azt árulta el a Mozdulj Gamer színpadán, hogy milyen sportágakat választanának a hónap sportjának, ha esetleg ők lennének a következő Chio Mozdulj Gamer nagykövetek, hanem az is kiderült, szerintük melyik videojátékot kellene kötelezővé tenni az e-sportolók számára, valamint ejtettek pár szót a neveltetés fontosságáról is. 

Mindenképpen kövessétek a Mozdulj Gamer Facebook oldalát és weboldalukat, hiszen hamarosan érkeznek a Mozgalom szervezői a következő sportrendezvényük részleteivel. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)