Hirdetés

Képes leszel teljesíteni a Chio Mozdulj Gamer akadálypályáját a budapesti PlayIT-en?

|

A budapesti Xbox One PlayIT Show rengeteg izgalmas programja között egy hat állomásos akadálypálya is vár benneteket, amit a Chio Mozdulj Gamernek köszönhetünk.

Hirdetés

A Chio Mozdulj Gamer Mozgalom gyakran érkezik extrém sportprogramokkal is a PlayIT-ekre, elég csak a győri PlayIT Show mászófalára gondolni. A budapesti Xbox One PlayIT Show-ra viszont még különlegesebb próbatétellel készültek a szervezők.

A megszokott Chio Mozdulj Gamer mellett ugyanis most egy összesen hat állomásos akadálypályán is végighaladhat az, aki nem fél az efféle mókától. A pályát bárki kipróbálhatja majd, aki elmúlt 16 éves. A legjobb időeredményeket elérő játékosok pedig értékes nyereményekre is számíthatnak.

Az akadálypálya első állomásán rögtön egy kúszópálya állja majd a versenyzők útját, kétszer 20 négyzetméter kötélen és karón kell átmásznia azoknak, akik nem szeretnének már itt elbukni. A következő megálló a célba lövés, itt egy órási, 160 centis csúzlival kell ügyesen bánnia a játékosoknak. Egy zsinegfüggöny és egy gumiszőnyeg után egy régi ismerős köszön vissza, a mászófalon kell bizonyítania minden versenyzőnek. Végül a lesiklópálya választja el a céltól azokat, akik eljutottak idáig. 

A Lamax minden indulóra felszereli a legújabb Lamax X8 kamerát, így bárki visszanézheti saját futamát, miután beért a célba. 

A díjazás a következőképpen alakul: az első helyezett egy Lamax X7 Mira kamerát vihet haza, az ezüstérmes egy Street vezeték nélküli hangszóróval lesz gazdagabb, a harmadik legjobb időt futó versenyzőt pedig egy órányi szimulátorozással jutalmazzák.

Xbox One PlayIT Show Budapest

Időpont: 2017. április 29., 10:00-19:00
Helyszín: Hungexpo Albertirsai út 10., Budapest, 1101
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT Show hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)