Hirdetés

MrBeast ismét megmutatta, hogy nem csak idióta dolgokra lehet rengeteg pénzt elszórni

|

A YouTube legnagylelkűbb adakozója most nem versenyeztetett embereket, hanem segített, hogy jobb életük legyen.

Hirdetés

Három hónappal ezelőtt vegyes fogadtatásra talált Jimmy "MrBeast" Donaldson azon videója, amiben 1000 látássérült ember műtétjét állta - olyanokét, akik állapota egy gyors műtéttel jelentős mértékben javítható volt. 138 millióan nézték meg a felvételt, jöttek támogató és elítélő kommentek is, de a végeredmény ugyanaz: van a világon 1000 ember, aki neki köszönhetően újra tisztán láthat.

Azóta egy egészen kaotikus videóban bérgyilkossal üldöztette magát, aztán megmutatta, mi a különbség egy 1 dolláros, valamint egy 10 ezer, egy 25 ezer, egy 100 ezer, egy 200 ezer és egy 500 ezer dolláros repülőút között. Hogy ezzel kinek tett jót, az megkérdőjelezhető, de a napokban közzétett, új videója kapcsán ez a kérdés fel sem merülhet.

Hirdetés

MrBeast és csapata ugyanis most 1000 halláskárosultnak segített visszanyerni a hallását. A modern, profi hallókészülék egyéni igényekhez igazodik, viszont nem olcsó: az összes eszköz együttesen 3 millió dollárba került. Azért, biztos, ami biztos, mindenkinek adott még 10 ezer dollárt vagy valamilyen más extra ajándékot, hogy tényleg feledhetetlen legyen a nap. 

Érdemes megnézni a videót, egészen megható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)