Hirdetés

Játékosan akar minket rávenni a Nintendo a testmozgásra

|

Bemutatkozott a Ring Fit Adventure nevű kalandjáték, melyet úgy irányíthatunk, hogy egy nagy karikát tartunk a kezünkben.

Hirdetés

A Wii egy csodálatos konzol volt, a Wii Sports, a Wii Fit és néhány további játék úgy vett rá minket a mozgásra, hogy nem is éreztük tehernek. A Switch Joy-Conjaiban még precízebb a mozgásérzékelő szenzor, így még több lehetőséget kínálnak.

Hirdetés

A Ring Fit Adventure-ben végső soron egy kigyúrt sárkánnyal kell megküzdenünk, de utunk során más kihívásokkal is szemben találhatjuk magunkat. A játékhoz két kiegészítő szükséges: a Ring-Con egy karika, a Leg-Strap pedig egy lábra csatolandó tok. A Joy-Conokat ezekhez csatlakoztatva mozdulatainkkal irányíthatjuk a játékot. A Ring-Con érzékeli a nyomáserősséget, a lábunkon lévő kontroller pedig azt, hogy milyen sebességgel mozgunk. Az eszközöket saját fittségi szintünkhöz igazíthatjuk.

A Ring Fit Adventure október 18-ától lesz elérhető, a teljes csomag 80 eurós ajánlott fogyasztói áron kerül majd a boltokba, így itthon kb. 28-30 ezer forintba fog kerülni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)